Kryqi

Thesare të Blera me Gjak – Nga Spurgeon

Kryqi i Jezusit është themeli e lavdisë së shenjtorëve; Kalvari është vendi i lindjes së qiellit; qielli u lind në grazhdin e Betlehemit; në qoftë se nuk do të ishte për vuajtjet dhe agonitë e Golgotës ne nuk do të kishim asnjë bekim. Oh, o shenjtor! Në çdo mëshirë, shiko gjakun e Shpëtimtarit; shiko mbi këtë …

Thesare të Blera me Gjak – Nga Spurgeon Read More »