Shpjegimi më i qartë, më i plotë dhe më biblik për vullnetin e lirë

A ka njeriu Vullnet te lire? A eshte bibilik ky mesim? Cfare thote Bibla?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *