Shkarkime

Libri "Çfarë duhet të dijë çdo i krishterë"

Çfarë duhet të dijë çdo i krishterë

Një libër që na tregon se si ta vrasim mëkatin dhe si ti rezistojmë tundimit. Shkruar nga puritani John Owen (1616–1683).

Libri "Uri në Vend"

Uri në Vend

Uri Në Vend - Nje libër shumë i mirë për predikimin biblik dhe për kishën sot. Nga Steve Lawson.

Libër PDF FALAS

"Çfarë duhet të dijë çdo i krishterë" nga puritani John Owen 🎁

Vendosni adresën e Emailit dhe do drejtoheni në faqen për të shkarkuar librin. Gjithashtu mos harroni të konfirmoni kërkesën qëdo t'ju vijë në Email.

Lexoni privacy policy për më shumë informacion.