POLITIKAT E PRIVATËSISË

Kjo faqe do t’ju informojë në lidhje me mbledhjen dhe përdorimin e informacionit kur përdorni faqen tonë VetemprejHirit.com.

Ne përdorim informacionin tuaj për të siguruar dhe përmirësuar shërbimin tonë. Duke përdorur këtë shërbim, ju bini dakord për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë.

Informacioni që mbledhim dhe përdorim

Kur përdorni shërbimin tonë, ne mund t’ju kërkojmë të na jepni informacion personal që mund të përdoret për t’ju kontaktuar. Ky informacion personal mund të përfshijë, por jo vetëm:

  • Adresë Emaili

Të Dhënat Log

Ne mbledhim informacion që shfletuesi juaj i internetit dërgon sa herë që vizitoni një faqe (“Log Data”). Këto të dhëna mund të përmbajnë informacione si IP-ja e kompjuterit, lloji i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet që vizitoni në shërbimin tonë, orën dhe datën e vizitës, koha e kalur në këto faqe dhe statistika të tjera.

Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël me të dhëna. Ato dërgohen në shfletuesin tuaj të internetit nga një faqe që po vizitoni dhe qëndrojnë në kompjuterin tuaj.

Kjo faqe përdor “cookies”. Ju keni mundësinë që të udhëzoni shfletuesin tuaj që ti refuzojë të gjitha “cookies” ose të tregojë kur dërgohet një “cookie”. Por, nëse ju nuk i pranoni “cookies”, mund të mos jeni në gjendje të shihni disa pjesë të faqes.

Siguruesit e Shërbimeve

Ne mund të përdorim kompani të tjera të treta dhe mjetet që ato ofrojnë për të përmirësuar shërbimin tonë, për të dhënë shërbim për ne, ose për të na ndihmuar të analizojmë se si përdoret shërbimi ynë.

Këto palë të treta mund të kenë qasje në informacionin tuaj vetëm për të kryer këto detyra për ne dhe janë të detyruara që të mos e përdorin këtë informacion për ndonjë qëllim tjetër.

Siguria

Siguria e informacionit tuaj është shumë e rëndësishme për ne, por mbani mend që asnjë mënyrë transmetimi nuk është 100 % e sigurt. Ndërsa përpiqemi ta mbrojmë atë sa më mirë, ne nuk mund të garantojmë mbrojtjen absolute të tij.

Linqet në Faqe të Tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë linqe në faqe të tjera që nuk menaxhohen nga ne. Nëse klikoni në një link të një faqeje tjetër, ju do të drejtoheni tek ajo faqe. Ne ju rekomandojmë të vizitoni Politikën e Privatësisë të cdo faqe që vizitoni.

Ne nuk kemi asnjë kontroll, ose të marrim përgjegjësinë për përmbajtjen, politikën e privatësisë dhe praktikat e faqeve të tjera.

Ndryshimet për këtë Politikë Privatësie

Ne mund të përditësojmë Politikën tonë të Privatësisë në cdo kohë. Politika e re e përditësuar do të vendoset në këtë faqe.

Ju mund të vizitoni Politikën tonë të privatësisë herë pas here për të parë nëse ka ndonjë ndryshim. Ndryshimet në Politikën tonë të Privatësisë janë efektive kur postohen në këtë faqe.

Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje rreth kësaj Politike Privatësie, ju lutemi të na kontaktoni.

Libër PDF FALAS

"Çfarë duhet të dijë çdo i krishterë" nga puritani John Owen 🎁

Vendosni adresën e Emailit dhe do drejtoheni në faqen për të shkarkuar librin. Gjithashtu mos harroni të konfirmoni kërkesën qëdo t'ju vijë në Email.

Lexoni privacy policy për më shumë informacion.