Libra Biblikë

Libra Biblikë të Rekomanduar

20210729_181854

Ungjilli: Fuqia dhe Mesazhi i Tij - nga Paul Washer

20180203_115135

Një libër shumë i mirë për historinë e Reformacionit Protestant.

DSCF0416

Rruga e Shtegëtarit - Një libër i jashtëzakonshem nga puritani John Bunyan për shtetgëtimin dhe mundimet e të krishterit nga kjo botë në tjetrën.

20180203_115116

Një libër rreth Martin Luterit

216327757_1634488726744901_6896716246701273373_n

Një libër nga R. C. Sproul për Dashurinë e Perëndisë.

DSCF0425

Uri Në Vend - Nje libër shumë i mirë për predikimin biblik dhe për kishën sot. Nga Steve Lawson.

DSCF0421

Tërësisht prej Hirit - Nga Predikuesi i mirënjohur i reformuar C. H. Spurgeon.

DSCF0427

Cfarë duhet të dijë cdo i Krishterë - Një libër i mirë për të mundur dhe vrarë mëkatin. Nga Puritani John Owen.

DSCF0422

Të Ecurit me Perëndinë - Nga predikuesi i mirenjohur i reformuar J. C. Ryle.

20180203_114858

Një përmbledhje e mësimeve dhe doktrinave për të krishterët e rinj dhe të vjetër.

20180203_115155

Liber i domosdoshëm për cdo të krishterë mbi Sola Scriptura, nga grup autorësh biblikë .

DSCF0412

Krishti dhe Ai i Kryqëzuar - Nga Predikuesi i mirënjohur i reformuar Martyn Lloyd-Jones.

DSCF0426

Të Lindur Skllevër. Si qëndron puna me vullnetitin tonë? A është ai i lirë? - Nga Martin Luteri.

20210729_182757

Ungjillëzimi dhe Sovraniteti i Perëndisë. Si lidhen këto të dyja? J. I. Packer na ndihmon për të kuptuar më mirë këto të vërteta.

20210729_182513

Jeta dhe Ditari i David Brainerd. Një libër që ka frymëzuar shumë të krishterë dhe misionarë.

20210729_182052

Portreti i Njerut të Perëndishëm - Nga puritani Thoams Watson

DSCF0419

Larg Perendisë, drejt Shkatërrimit (Titulli Origjinal: Mëkatarët në Duart e një Perëndie të Zemëruar) - Nga Jonathan Edwards

20210729_182901

Martesa e Shenjtë

20210729_182636

Plani i Zotit për Kishën - nga John Macarthur

20210521_204147

Një nga librat më të mirë rreth lutjes.

20210729_182331

Një libër shumë i mirë rreth lutjes

20210729_182020

I krishteri i vërtetë - nga J. C. Ryle

20210729_181929

Mishërimi i Krishtit, themeli i Krishtërimit - një libër nga Charles Spurgeon

20180203_114656

Një libër shumë i mirë nga autori i mirënjohur biblik Jay Adams

Përvoja që vlen - Nga Puritani dhe Teologu më i madh i reformuar amerikan Jonathan Edwards.

DSCF0424

Një libër nga Martyn Lloyd-Jones

Komentari i Biblës nga Matthew Henry. Komentari më i mirë që kemi aktualisht në shqip.

Një libër për prindërimin nga Predikuesi i mirënjohur John Macarthur.

"Drejtësimi dhe Rigjenerimi" nga Charls Leiter.

Ky është një libër nga Puritani i mirënjohur Thomas Brooks për të na ndihmuar se si të njohim dhe kundërshtojmë strategjitë e Djallit.

Nga predikuesi i mirënjohur Sinclair Ferguson.

Instrumente në Duart e Shpenguesit nga Paul Tripp.

Një libër tepër ndihmues për gratë.

20160825_132008

I krishteri në shtëpi - Një libër plot me këshilla biblike për beqaret dhe për të martuarit. Nga autori Jay Adams.

signal-2022-09-23-132616_002

Si ka ardhur Bibla tek ne.

signal-2022-09-23-132604_002

Të vërtetat biblike për ungjillin dhe shpëtimin që duhet ti rikujtojmë vetes.

20210729_182148

Disiplinat e një burri të perëndishëm

signal-2022-09-23-132719_002

Libër devocional. Lexime ditore për cdo ditë. Përzgjedhur nga veprat e J. C. Philpot.

DSCF0410

Si të jetojmë të lumtur - Nga Puritani Jeremiah Burroughs.

DSCF0411

Heto Ndërgjegjen tende - Nga Puritani dhe teologu i madh amerikan Jonathan Edwards.

Dashtë Perëndia - Nga Puritani John Flavel.

DSCF0420

Beteja më e Madhe në Botë - Nga Predikuesi i reformuar Charles Spurgeon.

20210729_182238

Besimtarë Përgjithmonë. Pse shpëtimi nuk mund të humbasë.

20210729_182713

Si duhet ta interpretojmë Biblën

20210729_182116

Institutet e Fesë së Krishterë

signal-2022-09-23-132641_002

Libër udhërrëfyes për drejtimin.

signal-2022-09-23-132653_002

Një libër mbi shenjtërimin.

Libra ndihmues për të luftuar mëkatin seksual.

Libra biografik. Libri në të djathtë flet për Hudson Taylor, misionar në Kinë.

signal-2022-09-23-132648_002

Një libër ndihmues si cfarë mëson Bibla për paranë dhe si duhet ta menaxhojmë atë.

20180203_115047

Një libër na John PIper.

Një libër rreth Darvinit dhe Darvinizmit.

Libra ungjillëzues nga autori John Blanchard.

Libra ndihmues për të na ndihmuar me kuptimin e Biblës dhe besimit nga John Stott.

DSCF0423

9 Shenjat e një Kishe të Shëndetshme - Nga Autori Mark Dever.

Libër PDF FALAS

"Çfarë duhet të dijë çdo i krishterë" nga puritani John Owen 🎁

Vendosni adresën e Emailit dhe do drejtoheni në faqen për të shkarkuar librin. Gjithashtu mos harroni të konfirmoni kërkesën qëdo t'ju vijë në Email.

Lexoni privacy policy për më shumë informacion.