Keqinterpretimi i Vargut te Bibles Mateu 23:37 | Nga James White

Ja pse Mateu 23:37 eshte nje nga vargjet me te keqinterpretuara te Bibles. Vargu thote: “Jeruzalem, Jeruzalem, që i vret profetët dhe i vret me gurë ata që të janë dërguar! Sa herë kam dashur t’i mbledh bijtë e tu ashtu si i mbledh klloçka zogjtë e vet nën krahë, por ju nuk deshët!”


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *