Paul Washer

Gruaja e Perëndishme – Të Bëhesh Esteri

Nga Charo Washer, gruaja e Paul Washer “Kush do të gjejë një grua të fortë dhe të virtytshme? …” Fjalët e urta 31:10 ““Njeriu shikon pamjen, kurse Zoti shikon zemrën .”” ~ 1 Samueli 16:7 ““Kur i vinte radha çdo vajzë të hynte te mbreti Asuero, mbasi kishte bërë dymbëdhjetë muaj përgatitjesh, sipas rregulloreve të […]

Gruaja e Perëndishme – Të Bëhesh Esteri Read More »