Kur një djalë duhet të fillojë të shohë për bashkëshorten e tij?

3 gjëra që duhet të ketë një djalë dhe 3 gjërat që një vajzë duhet të shohë.

Për më shumë në anglisht: https://www.youtube.com/watch?v=AP6cc2aBecE&list=PLzyv8Uf38a-orNZkSyzKyBa92w1Tw1vWN

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *