Metoda Ungjillizuese qe po Demton Ungjillizimin dhe Krishterimin Ungjillor

Rilindja Ripërtëritja Shpëtimi Ungjillizimi
Metoda qe po shkaterron ungjillizmin, po shtremberon ungjillin dhe po genjen njerezit duke i siguruar qe jane te shpetuar. Rilindja prej vendimit njerezor perpiqet te vere njeriun ne kontroll te Rilindjes duke e marre nga duart e Perendise dhe duke e vendosur ne duart e tij.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *