Metoda ungjillëzuese që po dëmton Ungjillëzimin

Metoda qe po demton ungjillizmin, po shtremberon ungjillin dhe po genjen njerezit duke i siguruar qe jane te shpetuar. Rilindja prej vendimit njerezor perpiqet te vere njeriun ne kontroll te Rilindjes duke e marre nga duart e Perendise dhe duke e vendosur ne duart e tij.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *