A mundet njeriu natyror që ta zgjedhë vetë Perëndinë?

Cila është gjendja natyrore e njeriut dhe a mund të kthehet ai vetë te Perëndia?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *