literature, bible, scripture-426132.jpg

Cfarë thotë Bibla për Rilindjen dhe Zgjedhjen

Mesimi i vertete biblik per Rilindjen dhe Zgjedhjen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *