Mesazh Shokues per te Rinjte – Nga Paul Washer

Predikimi qe shokoi 5000 te rinj dhe vazhdon akoma edhe sot te shokoje njerez ne te gjithe boten. Ky eshte predikimi me i shikuar ne Internet. Ky Predikim eshte perkthyer ne shqip dhe eshte nga predikuesi biblik i reformuar Paul Washer.

Ne video, klikoni opsionin CC per te shfaqur titrat ne shqip.

 

Ketu eshte i njejti predikim por me titra shqip te integruara.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *