Shko në Shtëpi dhe Duaj Gruan Tënde – Video e Rëndësishme rreth Martesës

Dashuria dhe martesa e krishtere biblike. Shperndaje sepse kjo video ka mundesi te forcoje dhe/ose te shpetoje martesen e dikujt

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *