Kishat po përdorin mjete mishërore për të tërhequr njerëzit

Kisha Paul Washer Pragmatizmi në Kishë

E vërteta e hidhur është që shumë kisha sot përdorin metoda dhe mjete mishërore jo Biblike për të tërhequr njerëzit. Për më tepër shikoni videon:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *