Unë Mbaj Mend Dy Gjëra – Nga Xhon Njuton

Në moshën 82 vjecare, Xhon Njuton (John Newton) autori i himnit, “Ç’hir Madhështor (Amazing Grace)” tha: 
“Kujtesa ime pothuajse është venitur, por unë mbaj mend dy gjëra — që unë jam një mëkatar i madh — dhe që Krishti është një Shpëtimtar i madh!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *