Veprat e Apostujve, Pentakosti, Fryma e Shenjtë dhe Gjuhët

Një shpjegim i Pentakostit, pagëzimit të Frymës së Shenjtë dhe Gjuhëve te Veprat e Apostujve. Shih dokumentarin e plotë këtu: https://www.youtube.com/watch?v=bA0It1CkMxo

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *