Si filloi Lëvizja Pentakostale – Origjina dhe Historia!

Rrënjet e lëvizjes pentakostale. Si filloi dhe si u përhap? Shih dokumentarin e plotë këtu: https://www.youtube.com/watch?v=bA0It1CkMxo

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *