Nje sqarim i shkurter i nevojshem per vargun e keqkuptuar Gjoni 3:16

Ja pse keqinterpretohet ky varg. Ja cili eshte kuptimi i tij.

  Nje shpjegim me i gjate dhe me i detajuar:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *