Një Ftesë për Shqyrtim – Levizja Pentakostale dhe Karizmatike (E Plotë)

Një ftesë dhe një paralajmërim me dashuri për shqyrtuar dhe për t’u rikthyer te Bibla. Dokumentari i Plotë rreth mësimeve të Bibles, origjinave dhe mësimeve të këtyre lëvizjeve dhe filmime shokuese të praktikave brenda tyre.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *