Kisha e Korintit, Kisha e hershme, Fryma e Shenjtë dhe Dhuntitë

Disa të vërteta në lidhje me kishën në Korint dhe dhuntinë e gjuhëve. Shih dokumentarin e plotë këtu: https://www.youtube.com/watch?v=bA0It1CkMxo

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *