A ka Perëndia një plan të mrekullueshëm për jetën tënde?

Doktrina Mark Kielar Persekutimi Sprovat Ungjillizimi

Në shekullin e parë të krishterët u hodhën në arenat romake për tu ngrënë nga luanët! Eshtë llogaritur që rreth 50 milonë burra, gra dhe fëmijë kanë vdekur për shkak të besimit të tyre gjatë Reformacionit!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *