A ka Apostuj sot? Po Dhuntia Apostolike e Sherimit?

Justin Peters shpjegon dhe përgjigjet biblikisht nëse ka akoma Apostuj sot dhe nëse dhuntia Apostolike e shërimit vazhdoi dhe është në veprim.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *