A duhet të gjykojmë, të përmëndim emra dhe “të prekim të vajosurin”?

Cfare thotë Bibla për Gjykimin?

A duhet të përmëndim emrat e mësuesve të rremë?

Cfarë do të thotë “mos prek të vajosurin e Zotit”?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *