Ungjillizimi

Metodat dhe Teknikat Njerëzore vs. Fuqisë dhe Fjalës së Perëndisë

Argëtimet, koncertet, këngëtaret, konkurset, dhuratat (Smart TV, Smartphone, Tableta, etj), nuk mund dhe nuk do të bëjnë kurrë atë që vetëm Fuqia e Perëndisë dhe Fryma e Shenjtë mund të bëjnë, që është të bindë për mëkat, të sjellë pendesë të vërtetë dhe të hapë sytë e verbuar ndaj Shpëtimtarit të lavdishëm. Asnjë nga gjërat […]

Metodat dhe Teknikat Njerëzore vs. Fuqisë dhe Fjalës së Perëndisë Read More »

Një letër për të pashpëtuarin – James Smith

I dashur mik i pashpëtuar, A mund ta lexosh këtë me shumë kujdes, dhe pastaj ta firmosësh — nëse je dakord me të. Unë jam i vendosur të vazhdoj në mëkat, dhe të ndjek parimet dhe zakonet e njerëzve përreth meje — megjithëse më kushton humbjen e shpirtit tim, dhe sjell ndëshkim të përjetshëm. Unë

Një letër për të pashpëtuarin – James Smith Read More »

Thirrja e Biblës për jobesimtarin

Vëllezër dhe motra, ju përgjërohem, që të reflektojmë. Thirrja e Biblës për jobesimtarin nuk është “Zoti të do” por “Arratisu nga Zemërimi i Perëndisë që po vjen” dhe “Pendohu dhe Beso”. Cdo njeri do të dalë një ditë përpara Perëndisë dhe sa e pamend do të jetë që në vend që ti paralajmëronim njerëzit me

Thirrja e Biblës për jobesimtarin Read More »