Shenjtëria e Perëndisë

Shenjtëria e Perëndisë – Nga A.W. Pink

Për shkak se Perëndia është i shenjtë, pranimi prej Tij mbi bazën e veprave të krijesës është plotësisht i pamundur…A mundet errësira të banojë me Dritën? A mundet i Papërlyeri dhe i Panjolli të kënaqet me “rrobat e ndotura” (Isaia 64:6)? Më e mira që njeriu mëkatar mund të sjellë përpara është e ndotur. Një …

Shenjtëria e Perëndisë – Nga A.W. Pink Read More »