SI TË KALOSH DITËN ME PERËNDINË

E përshtatur dhe e përditësuar nga RICHARD BAXTER (1615-1691) Nga Matthew Vogan  Një jetë e shenjtë është e prirur të jetë më e lehtë kur ne dimë rendin e zakonshëm dhe metodën e detyrave tona – me çdo gjë që vete në vendin e vet. Prandaj, do të jap disa drejtime të shkurtra për të […]

SI TË KALOSH DITËN ME PERËNDINË Read More »