Fjala “të gjithë” përcaktohet nga konteksti i saj – gjithmonë!

Në 1 Shkurt 2006, postova një artikull këtu që përshkruante përdorimin e fjalës “të gjithë” në shkrime. Titulli i artikullit ishte “Të gjithë gjithmonë do të thotë të gjithë, apo jo?” Unë sapo vizitova blogun e mikut im, Dr. Xhejms Uait (James White) te www.aomin.org, dhe në një artikull atje ai liston një numër të […]

Continue Reading