Joyce Meyer

Një shqyrtim i Joyce Meyer dhe mësimeve të saj

Joyce Meyer ka lindur në 4 qershor 1943. Ajo është e martuar dhe ka katër fëmijë, dhe jeton në Misuri. Shërbesa Joyce Meyer është një shërbesë që merr shumë para. Ajo udhëton me një Aeroplan privat dhe ka disa shtëpi multi-milion dollarëshe “Megjithëse rroga e Meyer nuk dihet me siguri, një seri artikujsh investigativë zbuluan …

Një shqyrtim i Joyce Meyer dhe mësimeve të saj Read More »