John Macarthur

Roli i Grave

Nga John MacArthur Megjithëse tradicionalisht gratë kanë përmbushur role mbështetëse në shërbim të kishës dhe patën gëzimin e tyre më të madh dhe ndjesi arritjeje duke qënë bashkëshorte dhe nëna, lëvizja feministe ka pasur sukses për të influencuar shumë gra të braktisin këto role të caktuara në mënyrë hyjnore. Fatkeqësisht, kjo lëvizje ka bërë përparim

Roli i Grave Read More »