David Platt

bible, worship, christian-1948778.jpg

Disa citime rreth Ungjillorizimit te sotem modern

“Ungjillorizmi ka humbur tolerancen e tij per predikimin konfrontues. Tani portat jane hapur per gabime serioze doktrinore. Te krishteret shkojne cmendurisht pas zbulesave ekstra-biblike ne formen e profecive dhe endrrave. Predikuesit mohojne ose injorojne realitetin e ferrit. Ungjilli modern premton parajsen vecmas shenjterise. Kishat injorojne mesimin biblik per rolin e gruas, homoseksualitetin, dhe ceshtje te

Disa citime rreth Ungjillorizimit te sotem modern Read More »