Dashuria e Perëndisë

vuajtja ne jeten e krishtere

I njoh vuajtjet e tyre! – Devocion

“I njoh vuajtjet e tyre!” Eksodi 3:7 Këto janë fjalët e vetë Perëndisë! Njeriu nuk mund të shprehet kështu. Ka shumë fije të ndjeshme në shpirt, që keqardhja më e mirë dhe më e butë njerëzore nuk mundet t’i prekë. Por Princi i Vuajtësve, Ai që eci më parë në rrugën e pikëllimit, “e njeh […]

I njoh vuajtjet e tyre! – Devocion Read More »

Asnjë Shpëtim Përveçëse Një

Për shkak se një vendim i përjetshëm dhe i pandryshueshëm dënimi ka rënë mbi mëkatin – Perëndia nuk mundet dhe as nuk do ta shikojë mëkatin me favor, por zemërimi i Tij qëndron përjetësisht mbi të, në mënyrë të pakthyeshme – shpengimi nuk ishte i mundur pa një pagesë të një vlere të pamasë që

Asnjë Shpëtim Përveçëse Një Read More »