Cila do të jetë kënga jote?

Nga Augustus Toplady (1740 –1778) Cila do të jetë kënga jote kur të arrish në qiell? Bekuar qoftë Perëndia, që Ai më dha vullnet të lirë; dhe e bekuar qoftë vetja ime e shtrenjtë, që e përdori atë si duhet? O jo, jo! Një këngë e tillë si kjo nuk është dëgjuar asnjëherë në qiell, […]

Cila do të jetë kënga jote? Read More »