VULLNETI I LIRE ESHTE VICI I ARTE, IDHULLI I TE KRISHTERIT MODERN!

Nese ka nje idhull sot qe kisha po e adhuron dhe i krishteri po mban fort ai eshte idhulli i Vullnetit te Lire. Pra, fuqise njerezore per te ndihmuar Perendine dhe per ti sjelle shpetimin vetvetes. Dhe nese perpiqesh ta rrezosh kete idhull, nje stuhi dhe revolte do te ngrihet kunder teje. Shume Kisha Ungjillore […]

Continue Reading