Ankthi

vuajtja ne jeten e krishtere

I njoh vuajtjet e tyre! – Devocion

“I njoh vuajtjet e tyre!” Eksodi 3:7 Këto janë fjalët e vetë Perëndisë! Njeriu nuk mund të shprehet kështu. Ka shumë fije të ndjeshme në shpirt, që keqardhja më e mirë dhe më e butë njerëzore nuk mundet t’i prekë. Por Princi i Vuajtësve, Ai që eci më parë në rrugën e pikëllimit, “e njeh […]

I njoh vuajtjet e tyre! – Devocion Read More »

DEPRESIONI!

Depresioni është dicka ku një i krishterë mund të zhytet dhe të vuajë. Ne nuk jemi të lirë nga kjo mundësi për sa kohë që jemi akoma në këtë mish, dhe ne duhet të jemi të pajisur për t’u marrë me të nëse ndodh që të vuajmë në këtë mënyrë. Për shkak se kemi idenë

DEPRESIONI! Read More »