Rilindja

bible, coffee, reading-276067.jpg

Rilindja prej Perëndisë, shkaku i besimit tonë.

Rilindja është shkaku i besimit tonë. Ne kemi besuar sepse ne u rilindëm prej Perëndisë. “Kushdo që beson se Jezusi është Krishti, ka lindur nga Perëndia.” –  1 Gjoni 5:1 “Të gjithë ata që po vazhdojnë të besojnë (pisteuon, një kohë e tashme, veprim i vazhdueshëm) që Jezusi është Krishti kanë lindur (gennesanta, koha e

Rilindja prej Perëndisë, shkaku i besimit tonë. Read More »

book, bible, bible study-1209805.jpg

Sipas Biblës Rilindja paraprin Besimin

“Nese nje nuk lind perseri, ai nuk mund ta shohe mbreterine e Perendise” (Gjoni 3:3). Bibla thote qe njeriu eshte urrejtes i Perendise (Romaket 1:30 – Perkthimi anglisht KJV eshte me i qarte). Kur njeriu eshte urrejtes i Perendise ai nuk e do Perendine, kurre nuk do e kerkoje Perendine dhe kurre nuk do te

Sipas Biblës Rilindja paraprin Besimin Read More »