Mësuesit e Rremë

Trashëgimia shqetësuese e Çarls Finit [Charles Finney]

nga Majkëll Horton [Michael Horton] Asnjë njeri nuk është më përgjegjës për shtrembërimin e së vërtetës së krishterë në epokën tonë sesa Çarls Fini. “Masat e reja” të tij krijuan bazën për teologjinë moderne të vendimeve dhe përpjekjes njerëzore për të rikrijuar rizgjimin. Në këtë artikull të shkëlqyer, Dr. Majkëll Horton shpjegon sesi Çarls Fini

Trashëgimia shqetësuese e Çarls Finit [Charles Finney] Read More »

Pse Smith Wigglesworth nuk mund të jetë një shembull për ne sot!

Nga Costi W. Hinn (Nipi i Benny Hinn) Postimi i mëposhtëm është një pjesë e ndryshuar e një kapitulli nga “Të Përkufizosh Mashtrimin.” Pse vallë është e rëndësishme historia e kishës? Kjo është një pyetje që shumë të krishterë duhet të jenë në gjëndje që ti përgjigjen. Në veprën e tij të jashtëzakonshme, Pse Historia

Pse Smith Wigglesworth nuk mund të jetë një shembull për ne sot! Read More »