John Newton

Unë Mbaj Mend Dy Gjëra – Nga Xhon Njuton

Në moshën 82 vjecare, Xhon Njuton (John Newton) autori i himnit, “Ç’hir Madhështor (Amazing Grace)” tha:  “Kujtesa ime pothuajse është venitur, por unë mbaj mend dy gjëra — që unë jam një mëkatar i madh — dhe që Krishti është një Shpëtimtar i madh!”

Tema e Pashtershme e Dashurisë Shpenguese

Ai që mori mëkatet dhe hidhërimet tona, është i ulur mbi fronin e lavdisë, dhe ushtron gjithë pushtetin e tij në qiell dhe në tokë. Fronet, principatat, dhe pushtetet, përulen përpara tij. Çdo ngjarje në mbretëritë e providencës dhe të hirit është nën sundimin e tij. Providenca e tij depërton dhe menaxhon gjithcka, dhe është …

Tema e Pashtershme e Dashurisë Shpenguese Read More »