Perëndia dhe Fatkeqësitë Natyrore

Nga Jerry Bridges “Midis idhujve të kotë të njerëzve a ka vallë ndonjë që mund të sjellë shiun? Ose a mund të japë qielli shira të bollshme? A nuk je ti, pra, o Zot, Perëndia ynë? Prandaj ne shpresojmë te ti, sepse ke bërë tërë këto gjëra.”—Jeremia 14:22. Në Shtator të vitit 1985, një tërmet […]

Perëndia dhe Fatkeqësitë Natyrore Read More »