Premtimet e Perëndisë

Një zemër mishërore i lexon premtimet, dhe i lexon ato thjesht si histori, dhe jo sepse ka ndonjë interes të madh në to. Por sa herë që një njeri i perëndishëm lexon Shkrimet (mbaje mend këtë kur të jesh duke lexuar nga Shkrimet) dhe përballet me një premtim, ai duhet të shtrijë dorën e tij […]

Premtimet e Perëndisë Read More »