Është Perëndia Mendjengushtë?

Nga Pastor Xhon Samson (John Samson) Jezusi tha, “Unë jam Rruga, e Vërteta dhe Jeta. Askush nuk vjen te Ati përveçëse nëpërmjet Meje.” – Bibla, Gjoni 14:6 “Dhe në asnjë tjetër nuk ka shpëtim, sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell, që u është dhënë njerëzve, me anë të të cilit duhet të shpëtohemi.” […]

Është Perëndia Mendjengushtë? Read More »