Të kuptosh 1 Timoteun 2:4

Nga Pastor Xhon Samson (John Samson) Perëndia “dëshiron që të gjthë njerëzit të shpëtohen dhe të vijnë te njohja e së vërtetës.”1 Timoteu 2:4 Shpesh herë kam dëgjuar njerëz të citojnë 1 Timoteun 2:4 për të hedhur poshtë, mësimin biblik mbi hirin Sovran ose zgjedhjen Hyjnore. Duke cituar këtë varg ata më kanë thënë se […]

Të kuptosh 1 Timoteun 2:4 Read More »